Conceptontwerp hotel Britannia in boek Jacques Cats


Conceptontwerp hotel Britannia in boek Jacques Cats

In het boek ‘Boulevard – straat aan zee’ van schrijver Jacques Cats is ook het conceptontwerp van het nieuwe hotel Britannia opgenomen. Het boek werd afgelopen donderdag 2 juni 2016 gepresenteerd. Jacques Cats is al jarenlang gefascineerd door de boulevard van Vlissingen; het licht aan de boulevard, gecombineerd met het weidse, telkens veranderende uitzicht, boeit Cats mateloos. Hotel Britannia is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van de boulevard en mocht dan ook niet ontbreken in zijn boek.

 

Onderhandelingen mogelijke exploitanten
Sinds februari 2014 is de grond onder het oude hotel Britannia van AVV Beheer. Sinds die tijd lopen er onderhandelingen met mogelijke exploitanten. Inmiddels heeft AVV 2 serieuze kandidaten voor het nog te bouwen hotel.

 

Een locatie met potentie
Voormalig directeur van het oude hotel Britannia, Gerard van der Veen, ziet deze locatie als een locatie met heel veel potentie. Een nieuw hotel op deze plek kan winstgevend zijn. “De hotelbranche is een goede investering, dit soort projecten is na een paar jaar zeer rendabel”.

 

Lees hier meer over het boek ‘Boulevard- straat aan zee’.