Gezondheids toerisme in Zeeland


Gezondheids toerisme in Zeeland

Nieuwe trend!

Het gezondheidstoerisme gaat een steeds belangrijkere rol spelen onder vakantiegangers. Ook tijdens de vakantie willen steeds meer mensen actief bezig zijn met sport, voeding en ontspanning.

Lichamelijk fit en ontspannen
Vele touroperators combineren tegenwoordig vakantie en gezondheid om aan deze nieuwe trend van vakantie te kunnen voldoen. In Zuid Frankrijk is het bijvoorbeeld mogelijk om op een Get Fit Holiday te gaan, met naast het ‘gewone’ vakantie vieren advies over gezonde voeding en een breed aanbod aan sportactiviteiten- en faciliteiten.
Niet alleen wil men met de ‘gezond’- vakantie lichamelijk fit geraken, maar ook volledig ontspannen, goed uitgerust en positief opgeladen weer naar huis gaan.

Zeeland uitermate geschikt voor gezond vakantie
Zeeland kan zich absoluut profileren als een gezonde regio! Toeristen willen in Zeeland buiten zijn door haar fijne en mooie omgeving en daardoor bewegen vakantiegangers in Zeeland meer. Verder genieten bezoekers van alle heerlijke en gezonde streekproducten die Zeeland te bieden heeft. Door meer beweging, lekker en gezond eten en de gezonde lucht voelt een (bad)gast zich volledig fit en uitgerust na zijn welverdiende vakantie in Zeeland.

Met de komst van deze nieuwe trend heeft Zeeland nog meer te bieden; het samenbrengen van gezondheid en toerisme zorgt voor nieuwe kansen!

Lees meer hierover in de themapublicatie Gezondheidstoerisme in Zeeland.

Bron: Kenniscentrum Kusttoerisme
Foto: boulevardbankert.nl