Internationaal

Internationaal

Eenvoudig en snel bereikbaar

Vlissingen ligt zeer centraal in Europa. De badplaats is vanuit diverse oorden en op verschillende manieren eenvoudig en snel te bereiken.

 

Fransen en Belgen
Binnen 4 uur autorijden staat een Parijzenaar al op de boulevard in Vlissingen. Franse gasten zijn dus redelijk snel in de badplaats Vlissingen.
Voor een Belgische toerist of zakenman ligt Vlissingen echt op een steenworp afstand; vanuit Antwerpen is Vlissingen al binnen 40 autominuten bereikbaar. Andersom geldt dat hotelgasten heel eenvoudig een uitstapje kunnen maken naar het bourgondische België.

 

Engelse bezoekers
Vanuit Engeland kan men per ferry, maar ook via de kanaaltunnel de overtocht Dover-Calais maken om vervolgens met de auto richting Vlissingen te rijden. Vanuit hier bereikt men binnen 2,5 uur rijden Vlissingen. Hetzelfde traject inclusief overtocht is ook per trein af te leggen.
Ook kan gereisd worden via de ferry routes Harwich-Hoek van Holland en Dover- Duinkerken om dan in respectievelijk 1,5 of 2 uur in Vlissingen aan te komen.

 

Per vliegtuig
Voor de zakelijke bezoeker, maar zeker ook voor toeristen die elders uit Europa of de wereld een bezoek willen brengen aan Vlissingen is er de mogelijkheid om de reis per vliegtuig af te leggen.
Luchthavens in Brussel, Rotterdam, Schiphol Amsterdam, Eindhoven of Düsseldorf liggen per auto of trein binnen een á twee uur reisafstand.

Naast een prachtig hotel dus ook een excellent bereikbaar hotel…Grand Hotel Britannia.