Omgeving

Omgeving

Genieten in Britannia

Vorstelijk verblijf
Een hotelgast van Grand Hotel Britannia is verzekerd van een vorstelijk verblijf. Genieten, genieten en nog eens genieten!
Wakker worden en ontbijten met uitzicht op de boulevard, het strand en de zee. Kijken naar de meeuwen aan de horizon, indrukwekkend grote schepen die voorbij varen, joggers en wandelaars op het strand. De eerste zonaanbidders spotten die hun badlaken uitspreiden en zich installeren voor een heerlijke dag aan het strand. Dát is vakantie in Grand Hotel Britannia in Vlissingen.

 

Prima uitvalsbasis
Deze locatie aan de boulevard is een prima uitvalsbasis om er lekker op uit te gaan. De hotelgast hoeft de boulevard maar over te steken en is op het strand. Wandelend langs de kustlijn komt men vanzelf in de pittoreske binnenhaven van Vlissingen en het historische stadscentrum terecht. Hier kan men onder andere musea bezoeken, winkelen, maar ook heerlijk borrelen op één van de gezellige terrassen.
Vanuit Britannia eenvoudig op pad met de fiets behoort ook tot de mogelijkheden; Walcheren kent vele mooie fietsroutes. Een bezoek aan het sluizencomplex in Vlissingen mag dan ook niet ontbreken.
Cultuur snuiven in de omgeving kan in Middelburg, Domburg of één van de andere karakteristieke steden en dorpen; eenvoudig te bereiken met de auto of  fiets.
Vlissingen bruist, er vinden jaarlijks vele evenementen plaats waar ook de bezoeker van Hotel Britannia van kan genieten.